ایا در تولید پیزوسرجری در داخل کشور موفق خواهیم بود یا خیر؟

امروزه هوش مصنوعی به کمک بشر امده تا بتواند تجهیزاتی با دقت عمل بسیار بالاتر از انسان را بسازد.وجود این چنین تجهیزاتی در علم پزشکی بسیار مهم و پرکاربرد است. پیزوسرجری  از جمله یکی از این تجهیزات است که در زمینه جراحی های دندان مورد استفاده قرار می گیرد.در گذشته با نبود این تجهیزات دندانپزشکان با مشکلات عدیده ای روبه رو بوده اند.ولی با ظهور این دستگاه دقت عمل به قدریبالا رفت که از اتفاقات پیشبینی نشد در حین عمل دیگر خبرینیست.

فضایی که دندان پزشک بر روی ان جراحی را انجام می دهد بسیار فضای کوچکی است و نیاز است تا تجهیزات با بالاترین دقت عمل کار خود را انجام دهند.ظرافت در برش لثه یکی از کارهای مهم این دستگاه است.این میزان از دقت تنها توسط این دستگاه با این تکنولوژی قابل اجرا است و دندانپزشک نمی تواند خود بدون استفاده از پیزوسرجری این عمل را انجام دهد زیرا میزان ریسک جراحی به شدت بالا می رود.

در گذشته با نبود پیزوسرجری  شاهد ان بودیم که دندانپزشکان با سابقه نیز در حین عمل جراحی دچار مشکلات زیادی می شدند .خونریزی شدید در حین عمل به دلیل برش اشتباه در لثه،اسیب رسیدن به سایر بافت های سالم از جمله مواردی بوده است که ما شاهد ان بوده ایم و بیمار بعد از جراحی نیز درد زیادی را باید تحمل می کرد و حتما باید برای تحمل درد قرص مسکن مصرف می کرد. ولی با ظهور این دستگاه این مشکلات به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد و عوارض بعد از عمل جراحی نیز بسیار کم شد.

ظرافت در برش باعث می شود تا میزان خونریزی به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا کند.نکته  مهم دیگر این دستگاه قابلیت ضدعفونی کردن هندپیس ان توسط دستگاه اتوکلاو است. دندانپزشک بعد از هر بار استفاده هندپیس را از دستگاه جدا کرده و در داخل دستگاه اتوکلاو قرار می دهد تا بتواند به طور صد در صد انرا ضدعفونی کند و اماده باشد برای عمل جراحی بعدی.البته دستگاه باید از نوع فایبراپتیک باشد که بتوان همچین کاری را کرد.

پیزوسرجری  از تجهیزات مهمی در جراحی است که در داخل کشور شرکتی وجود ندارد که انرا تولید کند و اغلب شرکت ها  وارد کننده این محصول هستند و همین باعث شده تا قیمت های انها در این روزها با نوسانات شدیدی روبه رو شود .ساخت و تولید این دستگاه در داخل کشور کار دور از ذهنی نیست و نیاز به عزم جدی در این زمینه دارد تا بتواند از استعدادها در این زمینه بهره گیرد و چرخه تولید را به راه بیندازد.به قدری محصولات خارجی بازار را احاطه کرده اند که تولید کنندگان داخلی ترس از تولید دارند و اغلب انهایی هم که تولید را انجام داده اند با شکست مواجه شده اند واین امر انگیزه را از سایرین گرفته است و شاهد سوت و کور بودن دنیای تولید هستیم.

علاوه بر پیزوسرجری سایر تجهیزات دندانپزشکی نیز امکانات پیشرفته ای را در مدلهای جدید خود اضافه کرده اند که راحتی کار را برای مصرف کنندگان در پی دارد. تکنولوژی های جدید بر روی تجهیزات دندانپزشکی کمک می کنند تا مراحل درمان هم برای دندانپزشک و هم برای بیمار ساده تر شود و دیگر بیماران ترس درد و خونریزی نخواهند داشت.

امید ما این است که در سالهای اینده پیزوسرجری  با برندهای ایرانی را در داخل کشور داشته باشیم و به قدری این محصولات خوب و با کیفیت باشند که دیگر نیازی به خرید و وارد کردن برندهای خارجی نداشته باشیم.هرچند رسیدن به این هدف مهم و اساسی نیاز به همت و پشتگار زیادی دارد ولی امری است دست یافتنی و ممکن و تنها نیاز است که ما باور داشته باشیم که می توانیم به تکنولوزی تولید این تجهیزات دست پیدا کنیم.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تولید ,دستگاه ,پیزوسرجری ,جراحی ,تجهیزات ,داخل ,داخل کشور ,دستگاه اتوکلاو ,تجهیزات دندانپزشکی ,داشته باشیم ,کاهش پیدا
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قالیشویی آنلاین Cody80owrxjs web 99 داستان عاشقانه باستان شناسی مبتنی بر GIS دکتر ققنوس کنج خلوت ذهنم محمد حسین رنجبر Yung jjhwbej